15.7.2019

NUTS Ylläs Pallas

Huikea fiilis kaiken kaikkiaan jäi käteen 37 km:n sprinttimatkalta. Toimin itse turvajuoksijana. Turvajuoksija lähtee matkaan viimeisenä ja saapuu myöskin maaliin viimeisenä (tässä tapauksessa saavuin 37 km:n juoksijoiden jälkeen). Lisäksi turvajuoksija varmistaa sen, ettei kukaan jää matkalle sekä, jos pelastusjohto kisatoimistosta soittaa, että juoksija x tarvitsee paikassa y ensiapua - turvajuoksijat juoksevat auttamaan.



37 km:n sprinttimatkalla ensimmäiset 16 km mieletöntä neulasbaanaa. Pyrähdys huoltopisteellä ja sitten otettiinkin luulot pois kiivettäessä kivikossa Yllästunturin huipulle ja myöhemmin vielä Pirunkurulle. Nopeimmillaan etenimme 10 km/h ja hitaimmillaan 2,8 km/h. Nousumetrejä +1060 m. Kaiken kaikkiaan Ylläs tarjoili kilometrejä 84. Keho on nyt raastettu kunnolla, lihakset pumpattu lähes tyhjiksi ja autonomisen hermoston toiminta ajettu hyvinkin alas. 750 km juostu tälle vuodelle, jos ensi vuonna olisin iskussa ja juoksisin ensimmäisen polku-ultran numerolappu rinnassa. Tästäpä ensi vuodelle tavoitetta.



Just nyt iloitsen ja hymyilen, koska elämä on ihanaa. Olen intensiivinen ja haastan, koska passiivisuus on tylsää. Innostun ja ihmettelen, koska uteliaisuus avartaa. Ihana Ylläs!


Ihana Ylläs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hanna suosittelee

Mikä musta tulee isona?

Siinäpä vasta kysymys. Hain syksyn yhteishaussa 2021 opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Ei mennyt kuin hetki, kun sain tietää koulupaikasta. Se...

Blogin parhaimmat