2.5.2019

NUTS Trail Cup, Oulun osakilpailut

Tänään se starttaa - nimittäin NUTS Trail Cup 2019. Kaiken kaikkiaan talsittuja kilometrejä tälle vuodelle 390,2 km ja vauhti sen kun kiihtyy.

Kuuden ja puolen viikon juoksutelakka tuskin on se paras mahdollinen lähtökohta starttia ajatellen, mutta se onko lopputulos tavoitellun kaltainen vai ei, on yhdentekevää sillä matka ja sen tarjoamat opit itsessään on aina se suurin palkinto. Kotona on joskus vaikea keskittyä, mutta juostessa ei koskaan. Suurin toiveeni ja tavoitteeni on se, että koen pystyväni ja ettei takapakkeja enää tulisi. Olen saanut niistä tarpeekseni. Juoksukilpailuissa parasta on se, että niissä on se kaikki hienous ja hiki, joita varten on painettu duunia.Eväiden testausta hoidettu viime aikoina. Mitä pystyn syömään, kun tuntuu jo oikeasti tosi - tosi - tosi pahalta? Kun itkettää? Kun tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin? Mun valinta on urheilugeelit ja karkit. Kaikki mahdollisimman värikkäät, pehmeät, lisäaineelliset ja teolliset karkit.

Juoksukenkänä käytän Salomonin S-Lab Sense 7 SG - maastojuoksukenkiä. Sovitettuani ensimmäisen kerran näitä kenkiä kaupassa - tiesin, että nämä ne on. Kengät istuvat jalkaan tosi hyvin. Keveydestä huolimatta kengässä on hyvä pohjakuviointi, integroitu sisäsukka ja ohuempi kantakuppi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hanna suosittelee

Lonkan ultraääniohjattu lääkeaineinjektio

Pelkään nykyään neuloja ja pistämistä aivan hulluna. En tiedä kumpaa pelkään enemmän. Todennäköisesti molempia yhtä paljon. Sairaalassa onne...

Blogin parhaimmat