19.3.2019

Team Piirakkakerho & Lost In Kainuu

Juoksutelakalla sitä on aikaa ajatella. Termi, joka ei välttämättä avaudu ei - juoksevalle. Avattakoon nyt sen verran, että kyse on siis ajasta, jonka joutuu jonkin vamman vuoksi olemaan juoksematta.

Jos rakastaa rääkätä itseään ja kaveriansa, seikkailu - urheilu on lajisi. 90km urakka juoksemalla, melomalla ja pyöräilemällä - unohtamatta ylläri - ja köysitehtäviä! Seikkailu - urheilun järkevyydestä voi olla montaa mieltä, mutta tiukkapipoisille se tuskin sopii. Ajatus moisesta kilpailusta, josta kumpikaan ei tiedä yhtään mitään - eihän sille vaan voi sanoa ei?Miten valmistautua kilpailuun, josta tiedämme etukäteen noin kolme asiaa:

Estradina Kainuun maisemat, kilpailun arvioitu pituus 90km ja osallistujilla perussuunnistus - ja uimataito.

Olipa hyvä kysymys. Ainakin vielä tämä tuntuu hyvältä idealta. Saa nähdä miltä maalissa tuntuu. Hymyt tuskin hyytyvät metsässäkään. Tai kun kahlaamme mudassa, juoksemme kallioilla tai poljemme metsäautotietä kilometritolkulla. Karttoja, geelejä, vettä. Energiapatukoita ja lisää vettä. Huippua olla sellaisessa kunnossa, että voi lähteä kilpailemaan ja kokeilemaan kaikenlaista. Toivotaan vielä visusti, että murtunut varvaskin ehtisi tässä parantumaan ennen kisakauden avaamista. Joka on siis toukokuussa.

3 lausahdusta, jotka tulen toteamaan 110% varmuudella kilpailun aikana?

- Mitä helvettiä sitä tulikaan taas luvattua?

- Mulla ei oo sitten hajuakaan, että missä me ollaan.

- Voi ny perkele.

Meidän valmistautumista päätapahtumaan (Lost in Kainuu) ja muuta sähellystä voi tulla seuraamaan instagramiin - ollaan siellä käyttäjänimellä teampiirakkakerho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hanna suosittelee

Lonkan ultraääniohjattu lääkeaineinjektio

Pelkään nykyään neuloja ja pistämistä aivan hulluna. En tiedä kumpaa pelkään enemmän. Todennäköisesti molempia yhtä paljon. Sairaalassa onne...

Blogin parhaimmat