27.9.2017

Elämä kantaa

Haluaisin olla se esimerkki, joka voi vuosien päästä sanoa muille, että kaikesta selviää. Mutta siitä kaikesta on ensin selvittävä. Kun keho lakkaa toimimasta tavalla, jolla sen kuuluisi, ollaan vaikeassa tilanteessa. Tapahtuu muutoksia, joihin et ole varautunut. Muutoksia jotka saavat sinut tuntemaan itsesi vieraaksi omassa kehossasi. Muutoksia, jotka vaikuttavat kehosi lisäksi mieleen, itsetuntoon, onnellisuuteen, hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, koko elämään.

Mitä kaikkea tämä on itseltä elämästä vienyt, mistä kaikesta se on tehnyt haastavaa, ja kuinka monista asioista on joutunut luopumaan. Sitä keskittyy usein kauhuskenaarioiden maalailuun mielessä, vaikka on yhtä mahdollista, että asiat menevät vielä ihan hyvin. On vain pakko luottaa siihen, että elämä kantaa ja olla näiden asioiden yläpuolella. Ja minähän luotan - tietenkin, mitä muutakaan mä voin tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hanna suosittelee

Lonkan ultraääniohjattu lääkeaineinjektio

Pelkään nykyään neuloja ja pistämistä aivan hulluna. En tiedä kumpaa pelkään enemmän. Todennäköisesti molempia yhtä paljon. Sairaalassa onne...

Blogin parhaimmat